Ny rund håndbruser fra VOLA

Ny rund håndbruser fra VOLA

I tråd med designet af den prisbelønnede Round Series hovedbruser, 060 lancerer VOLA denne smukke håndbruser med et ikonisk rundt hoved, der reflekterer designelementerne i hovedbruseren. Til håndbruseren hører en brusestang. Begge produkter kombinerer æstetik og højeste kvalitet i materialer og forarbejdning, som VOLA står for.

5

Med sit tidløse og elegante design har VOLA Round Series hovedbruseren allerede vundet flere internationale designpriser. Den er udvalgt af kvalitetsbevidste arkitekter til private hjem og de fineste hoteller verden over.Nu kan VOLA hovedbruseren sammensættes med VOLA Round Series håndbruseren til en unik kombination til det moderne badeværelse som et smukt element i den arkitektoniske indretningsløsning.

VOLA tror, at kontinuitet skaber både æstetik og mening i en hektisk og foranderlig verden. Derfor designer de produkter, der i form og funktion skaber ro og gør badeværelset til et rum for indre harmoni. De nye produkter relaterer sig tilbage til de klassiske VOLA produkter, som Arne Jacobsen designede for mere end 45 år siden. Dermed skabes en visuel synergi, og de nye produkter passer perfekt sammen med designklassikerne. Den nye håndbruser en ingen undtagelse. Den bruger cirklen og cylinderen som designelementer og kombinerer dem til en enkel form med en særlig skulpturel elegance, der på samme tid udstråler ro og innovation.

Den runde håndbruser er en naturlig videreførelse af den runde hovedbruser, baseret på det samme design DNA. Et centralt element i den runde serie er den smalle ring. Den slanke cylinder bag og over cirklen tilfører en elegance til håndbruseren og understreger, at det cirkulære brusehoved er det bærende element. Brusestangen relaterer sig designmæssigt til den eksisterende VOLA serie med de runde vægflanger. Håndbruserens position kan let justeres i højden med en hånd. Den runde håndbruser og brusestang er designet af Aarhus Arkitekterne.

VOLA tilbyder et væld af valgmuligheder, ikke kun æstetisk men også funktionelt til at kunne skabe en oplevelse for krop og sjæl, der kombinerer oplevelse og afslapning. Den nye håndbruser giver 12 liter per minut, men fås også i en vandspare model, der giver 7,5 liter per minut.

At kunne bidrage til bæredygtighed ved at spare på vandet er vigtigt for VOLA, men det er kun ét element i  en holistisk tilgang til energibesparelse. Produkterne holder i generationer. På den måde sikres det at den miljømæssige påvirkning fra produktion holdes på et minimum.

Højtopløste billeder kan downloades fra vores Media bibliotek

Pressekontakt:
Birthe Tofting, bt@vola.dk, tlf. 76284822 eller mobil 23 31 41 81

 

 

 

 

 

 

 

PRATA MED VOLA
Posts from Instagram - follow us @vola.denmark

Att välja VOLA handlar om mycket mer än hållbarhet. Du får även ta del av en lång tradition av dansk design och exeptionellt hantverk.

Behöver ni hjälp?

IVid ytterligare frågor och funderingar finns vi här för assistans.

kontakt